Equip

Assegurem tot el que importa, perquè amb tranquil·litat les decisions són més fermes perquè es prenen en confiança que res ens detindrà.

Teresa Sanfeliu
DIRECTORA GENERAL DE TSGESTIO
Economista, llicenciada en ciències empresarials i en administració d’empreses. Coach financera. Experta comptable judicial i assessora fiscal.

937 12 46 56
teresa@tsgestio.es

Sonia Ramos
DIRECTORA EXECUTIVA I CAP DE COMPTABILITAT
Persona absolutament resolutiva i eficient. S’ocupa de l’organització i coordinació de totes les tasques de comptabilitat. Sempre amb un somriure, s’encarrega que totes les comptabilitats dels nostres clients estiguin en perfecte estat de revista.

937 12 46 56
comptabilitat@tsgestio.es

Beatriz Pardo
CAP DEL DEPARTAMENT LABORAL
Advocada de professió, és una persona molt qualificada per intercedir en conflictes laborals, donant respostes legals als problemes que puguin sorgir en el camp dels recursos humans, sempre des de la responsabilitzat que la caracteritza.

937 12 46 56
laboral@tsgestio.es

Alina Lara
CAP DEL DEPARTAMENT FISCAL
S’ocupa de la comptabilitat per tal que els nostres clients puguin prendre sempre les millors decisions. També s’encarrega dels impostos. És una persona versàtil i polivalent que aporta sempre bones solucions.

937 12 46 56
alina@tsgestio.es

Paquy Sánchez
CAP DEL DEPARTAMENT D'ASSEGURANCES

La millor cobertura al millor preu en l'àmbit de les assegurances.
Persona molt curosa del seu treball resolent sempre de forma responsable, organitzada, polida i ben feta.


937 12 46 56
assegurances@tsgestio.es

Diana Amancha
COMPTABLE
S’encarrega de comptabilitzar tots els moviments bancaris dels nostres clients. Persona meticulosa i atenta, garantint la seguretat i confidencialitat que els nostres clients ens confien.

937 12 46 56
recepcio@tsgestio.es

Alba Lucas
COMPTABLE
Comptabilitza i escaneja totes les factures, tant rebudes com emeses dels nostres clients. Persona empàtica i atenta. És la nostra veu en els tràmits externs amb les administracions.

937 12 46 56
recepcio@tsgestio.es

Rocío Queralt
COMPTABLE
Realitza tasques de suport al departament laboral i comptable. Persona molt positiva i polivalent que sempre està disposada a acceptar nous reptes professionals.

937 12 46 56
tsgestio@tsgestio.es